Over ons

EC HELPDESK is al jaren een familiebedrijf... uw zekerheid

 

Rudy Corten, als oprichter, behaalde reeds in de jaren tachtig in België zijn diploma  verzekeringsmakelaar.  Hij kent dus de verzekeringswereld ook buiten Spanje.

 

In Spanje bouwde hij vlug een degelijke reputatie op en werd zo door diverse maatschappijen aangezocht mee te werken aan de ontwikkeling van een afdeling expats.  Zo was hij onder andere "TOPAGENT AXA" en was hij verschillende jaren de nationaal vertegenwoordiger EXPATS bij de maatschappij LIBERTY SEGUROS.

 

In al die jaren kwam hij wel tot de conclusie dat het belangrijkste was waarop expats op zoek waren INFORMATIE was.  Om hen deze bron van informatie te geven begon hij in de jaren 2015 ook het gratis online maandblad OLE ESPAÑA.

 

Ondertussen is de opvolging verzekerd en wordt hij in het dagelijkse beheer bijgestaan door zijn vrouw VERONICA en zijn dochter HEIDI.

 

Belangrijk voor vele  klanten is de zekerheid. De zekerheid te werken met professionals maar ook de zekerheid steeds in hun eigen taal terecht te kunnen.  Vaak opteert iemand voor een kantoor met als maatstaf "daar hebben ze een bediende die ook Nederlands praat...".  Maar na verloop van tijd is die bediende er misschien niet meer en staat men voor een taalbarrière.  Bij EC HELPDESK heeft U zekerheid ...de zaakvoerders zelf spreken jouw taal.